Капитанът на Байер Леверкузен - Лукас Храдецки, призна, че край на

...
Капитанът на Байер Леверкузен - Лукас Храдецки, призна, че край на
Коментари Харесай

Вратарят на Леверкузен: Разочароващо ще е ако не вземем трофей

Капитанът на Байер Леверкузен - Лукас Храдецки, призна, че завършек на сезона без купа би бил отчаяние, до момента в който клубът преследва първи трофей от 1993 година насам.

" От сегашна позиция, би било отчаяние да останем с празни ръце в края на май., съобщи вратарят в изявление за немското списание Kicker.

Байер Леверкузен е отпред във краткотрайното класиране в Бундеслигата с 8 точки задатък пред първенеца Байерн Мюнхен. Тимът доближи и до полуфиналите в шампионата за Купата на Германия и е любимец за трофея, а продължава и присъединяване си в Лига Европа.

" Искаме да реализираме нещо извънредно. За тази цел би трябвало да създадем нещо извънредно ", добави Храдецки.

Попитан дали би избрал да играе на Европейското състезание по футбол през актуалната 2024 година с Финландия или да завоюва купата в Германия с Байер Леверкузен, Лукас Храдецки отговори: " Това би било все едно да би трябвало да предпочитам сред две деца. Ако всичко се получи добре, тогава евентуално мога да напусна футбола. "

Отборът на Финландия към момента не си е обезпечил място на Евро 2024 и ще взе участие в плейофите за класиране на шампионата.

Вратарят на Байер похвали старши треньора Шаби Алонсо и съобщи, че тимът не се тревожи за бъдещето му за момента. Алонсо е свързван с треньорските позиции в Байерн Мюнхен, Ливърпул и Реал Мадрид.

" Шаби е извънредно надарен. Знаем, че той провокира огромен интерес сега и би било необичайно, в случай че не беше по този начин. В този бизнес всичко е допустимо. Бихме били щастливи той да остане тук и след лятото. Ще забележим ", приключи Храдецки.

Алонсо има контракт с клуба от Леверкузен до юни 2026 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР